Menstruáció kimaradás

Kérdés:  1 honapja szedem a Gestomix fogamzasgatlot a menzesz 2. napjan vettem be az elso szemet es kb. 3 hetig mashogy vedekeztunk (ovszerrel). A gyogyszerszedesnek 2. heteben, hanyas volt, de potoltam egy ujabb szem gyogyszer bevetelevel.
A menzeszem 2. napja julius 10-e volt, amikor elkezdtem a gyogyszert szedni. Beszedtem a 21 szem gyógyszert a 7 napos szunetben nem jott meg a verzes, most a 8. napon tovabb folytattam a gyogyszert es a 3. szemnel jarok, de meg most sem jott meg.
Aggodom, nem lehetek terhes? Vettem tesztet kb. 1 hete es az nem jelezte. A Peritol gyogyszert szedem, befolyasolhatja a gyogyszer hatekonysagat?

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(augusztusi)   InforMed

Válasz:  A tabletta abbahagyása (=a hormon megvonása a méhnyálkahártyától) megvonásos vérzést okoz. Ez nem igazi havibaj, hanem egy teljesen felesleges műtermék, a hölgyek bolondítására.
Ha összeveszik a barátjával és 10 nap után hagyja abba, akkor 10 nap után jelentkezik, változó, hány napra.
Elmehet vizsgálatra, de szerintem a következő szünetben majd megjön. De ismétlem: ez egy műtermék, semmi köze a védő hatáshoz.
A USA és Kanada hölgyei injekcióval védekeznek, ami mellett eleve nincs vérzés.
Ha nagyon akar vérezni, magasabb hormontartalmú gyógyszert kell szednie. De hiányzik ez? Az orvostudomány szerint teljesen felesleges...
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Az én betegeim az injekciót szeretik nagyon, az nagyon kényelmes.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2016-08-24 23:25:58
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop