Üres petezsák

Kérdés:  Most voltam nőgyógyásznál, és megállapította, hogy elindult a terhesség, látszik a petezsák, és 4+5 hetes terhes vagyok.
Viszont a petezsák üres volt, lehet, hogy még korai, hogy bármi legyen benne? Az orvos azt mondta, hogy még képlékeny a dolog, és hogy bármi lehet.
Nagyon szeretném ezt a babát, nagyon régóta várok rá, de most ideges vagyok emiatt és csak 3 hét múlva kell visszamenni, és gondolom, az idegesség sem tesz jót.
Válaszát előre is köszönöm!

| meddőség, terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Ha nagyon izgatja – ami természetes, biztos nagyon várják - laborral is ki lehet mutatni, hogy van-e baba. Ezt a vizsgálatot kellene elvégezni, ez érzékenyebb, mint az ultrahang.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (https://www.drpetrocziistvan.hu/index.html) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről, az élet csodáiról és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Baba videók, táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2016-10-09 07:31:16
| meddőség, terhesség

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Ingyenes lesz a meddőség kezelése

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin.


Térítésmentes meddőségi szűrőprogram indul elsősorban férfiaknak

Térítésmentes, elsősorban a családalapítás előtt álló férfiakat célzó meddőségi szűrőprogram indításáról írt alá megállapodást kedden az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Merck Kft.


Web Design & Development Prowebshop