Visanne mellett normális a menstruáció?

Kérdés:  Szeptember 13-a óta szedek Visanne tablettát endometriózisra. Volt egy petefészekciszta műtétem januárban, akkor derült ki az endometriózisom is. Március eleje óta kaptam 6 GNRH injekciót, majd a Visanne szedése előtt egy molekuláris genetikai vizsgálat kellett, mert anyukám mellrákos volt, van e hajlamom.
A teszt szerint nincs hajlam, így 2 hónap kihagyás után a GNRH után 2 hónappal elkezdhettem végre szedni a Visannet. Október 17-én kezdtem pecsételgetni, voltam 19. én nőgyógyászaton, ahol ezt jeleztem, és az orvos ennek ellenére elvégezte a rákszűrést, és azt mondta, ez még belefér.
A vizsgálat elég durva volt, mire hazajöttem rendesen megjött a vérzésem. Azóta egyfolytában van, immáron 12. napja.
Ez normális valóban? Előfordulhat a gyógyszer mellett ez? 10-én megyek legközelebb a nőgyógyászatra a szövettanért, addig nem is fogadnak. Önnek mi a véleménye?

| endometriózis
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(októberi)   InforMed

Válasz:  A Visanne mellett előfordul vérzészavar, erre hivatkozva menjen vissza ahol operálták, és kérjen segítséget, megoldják. Javaslom, hozzájuk járjon, ne a kerületi sztk-ba.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az endometriózisról írottakat. Mindent meg fog érteni!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Endometriózis rovatban olvashatók.

2016-11-05 22:17:33
| endometriózis
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop