Viszketés

Kérdés:  Az én problémámat fázisokra osztanám, amik a kővetkezők: folyamatosan visszatérő viszketési érzés odalent, égés,ill.fehér jellegű, sűrű folyásom van, ami az első napon elmúlik, a további pár napban ég és viszket, majd elmúlik az égés és csak a viszketés marad.Az utolsó fázis pedig a kirepedezet bőr a nagyajkakon.
Tisztában vagyok vele, hogy valamilyen jellegű fertőzés, mert voltam már vele orvosnál. Ami azt illeti nem is egyszer. Mindegyik alkalommal más gyógyszert és kúpot kaptam, de valahogy mégis mindig visszatér. Illetve a páromnál is jelentkezet a probléma. Ezután együtt mentünk el orvoshoz ő is én is kaptunk gyógyszert, illetve én kúpot. Így működött is. Kb. két hónapig, de most megint visszatért és ez így megy már 1 éve. Vért is adtunk, de semmit nem találnak.
Kérem, ha tud segíteni, nagyon örülnék, mert már kezdjük feladni a harcot.
Köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2017 ;22(januári)   InforMed

Válasz:  A gyulladás egyre súlyosabb. Minden alkalommal történt tenyésztés a fertőzés okának kiderítésére és a célzott kezeléshez?
A kontroll tenyésztés ismétlésével történik. Mivel ez nem történt meg, menjen másik orvoshoz. Valószínű, nem gyógyult meg, további kezelés szükséges. De ennek eredménye akkor lesz, ha tenyésztés alapján végzik.)
A kezelés mellett bizonyos szabályokat be kell tartani. A párja mindig kapott gyógyszert? (A férfit is mindig kezelni kell.)
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2017-01-27 01:33:34
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés

Web Design & Development Prowebshop