Lepényleválás - Megismétlődik?

Kérdés:  28 éves vagyok, a terhességem 37. hetében teljes lepényleválásom volt. Kétkesztyűs császármetszést végeztek rajtam, sajnos a kisbabám meghalt - ő teljesen kivérzett.A méhem megmaradt.
Ez megismétlődhet? Ön szerint mennyi idő múlva lehet újra próbálkozni?
Köszönettel!

| terhesség, szülés, várandósság, lepényleválás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2017 ;22(júliusi)   InforMed

Válasz:  A császár után 6 hónapot várjon, és jöhet a baba.
Én több ilyet láttam életemben, de a leválás soha sem ismétlődött meg, így nyugodjon meg, a második próbálkozás Önnél is simán fog menni!
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2017-08-03 08:13:47
| terhesség, szülés, várandósság, lepényleválás

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Vizsgálatok babaváráskor - orvoshoz mikor, miért?

A leendő anyuka és a baba egészsége érdekében is célszerű bizonyos orvosi vizsgálatokon részt venni. Ennek - ajánlott - menetrendjét osztjuk meg Olvasóinkkal…


Urológiai panaszok terhességben

A veséket és a húgyutakat érintő változások terhesség alatt normálisak. A terhesség alatt észlelhető átmeneti urológiai elváltozások oka egyszerűen a magzat "térfoglalása".


Web Design & Development Prowebshop