Szülés utáni problémák

Kérdés:  4,5 hónapos kis babám van (császármetszéssel született). A terhesség alatt sajnos sikerült felszednem 30 kg-ot kereken. 102 kg-mal mentem szülni, a kórházból 92 kg-mal jöttem haza.
Azóta +4 kg van rajtam. Próbálok, de nem megy lejjebb, inkább csak híztam. Szoptattam 3 hónapos koráig. 1 hónapos kora óta pótlással. Most már szinte csak tápszert kap, meg ugye a hozzátáplálást.
A menstruáció még nem jött meg. 1 hónapja volt vérzés, de az is elmúlt 3 nap alatt. A fejem több mint 1 hónapja fáj. Minden nap sajnos. Többször is.
Általános labort nézett a háziorvos - rendben volt. Kis eltérések vannak benne csak. A hajam marékszámra hullik. A körmeim gyengék. A bőröm van, hogy zsíros, de van, hogy egyik napról a másikra kiszárad. Nagyon szeretnék fogyni. Ez sok és egészségtelen. A fejem is borzalmasan fáj.
Vajon mitől lehet ez? Van megoldás? Hogyan tudnám kivizsgáltatni a bajt?
Válaszát előre is köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2017 ;22(novemberi)   InforMed

Válasz:  A vérnyomása rendben van? (Fejfájás.)
Ha már nincs teje, fogamzásgátló tablettát kellene szedni, az rendbe teszi a hormonszinteket és a haját/bőrét is. Menjen orvoshoz. A fogyás folytatódni fog.
Javaslom, olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2017-11-20 00:58:39
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés