Abortusz, petefészek ciszta

Kérdés:  Volt egy abortuszom 2018 decembereben, 28 eves vagyok, 4 het utan kontrollon kiderult, hogy van egy petefeszek cisztam. Kaptam ra gyogyszert - Norcolut tabletatt - amit 2 hetig szedtem folyamatosan napi 2-szer.
Visszamentem, fel is szivodott, viszont nem menstrualok normalisan. 4 nap helyett 2 napig van csak meg, a melleim is nagyon fajnak, sokat is hiztam. Ez lehet a Norcoluttol? Visszamentem az orvoshoz, azt mondta, biztos felborult a hormonhaztartasom, de azota sem valtozott semmi. Fogamzasgatlot nem szedek es mas gyogyszert sem, a melleim viszont nagyon fajnak es most sem menstrualok normalisan.

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2018 ;23(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Az a kérdés, van-e olyan párja, akivel közeljövőben babát szeretnének. Ha van, akkor helyre kell állítani az abortusz miatt felborult peteérést.
Ha nincs, akkor mielőbb kezdje el a tablettaszedést, attól szintén panaszmentes lesz.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (https://www.drpetrocziistvan.hu/index.html) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták csökkentik a vérzést, óvnak a PCOS-től, endometriózistól sok nő - noha nincs partnere - ezért szedi.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2018-04-21 02:49:41
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop