Hüvelygyulladás

Kérdés:  Tisztelt Dr. ÚR! Hüvelygyulladásra hajlamos vagyok, legutóbbi vizsgálatom során számomra zavaró tünet nélkül az orvosom UH alapján gyulladást állapított meg ismét. Klion D kúpot (korábban még nem használtam) kaptam, illetve azutáni alkalmazásra Gynoflor kúpot (ezt már használtam egyszer, akkor az utolsó kúpoknál enyhe pecsételést okozott). A Klion 6. napig nem okozott gondot, ekkor a párommal óvszerrel együtt voltunk, sajnos,nem kellett volna. Ezután enyhe vérzés jelentkezett. 2 napig még használtam a kúpot a vérezgetés ellenére, így összesen 8 lett elhasználva a 10-ből. A vérzés azóta is fent áll, kis mennyiségű, pecsételő élénk világos piros, egyértelműen hüvelyi eredetûnek érzem, gondolom felmaródott a hüvelyem. A maradék 2 Kliont már nem mertem elhasználni. Kérdésem, hogy használjam-e el és térjek a Gynoflorra, vagy jól tettem, hogy abbahagytam várjak kicsit mindkettővel, vagy egyszerűen csak a Gynoflort kezdjem használni? Előre köszönöm a választ!

| hüvelygyulladás, folyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2018 ;23(októberi)   InforMed

Válasz:  Hasra ütéses alapon ma már nem helyes gyógyszert rendelni folyásra. Az előírás: tenyésztéses kivizsgálást kell végezni, s a pár mindkét tagját ugyanazzal a gyógyszerrel kell kezelni, Mielőbb menjen orvoshoz és ezt kérje!
További felvilágosításért nagyon figyelmesen-olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat. Ott talál tanácsokat is!
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

2018-10-27 22:32:54
| hüvelygyulladás, folyás

Web Design & Development Prowebshop