Kimaradt Diane

Kérdés:  Tisztelt Doktor Úr! Múlt havi, októberi ciklusomban véletlenül 22 Diane35 tablettát szedtem be (a plusz egyet egy pótcsomagból). 2018.október 29-én hétfőn szedtem be az utolsó szemet, véletlenül egy nap kettőt. Ezt követően családi tragédia-haláleset miatt- sajnos csak 8 napos szünet után, 2018.10.07. szerdán kezdtem el szedni. A tablettaszedés 5.napján együtt voltam a barátommal, de nem ment el bennem, és a rá következő keddi tablettát véletlenül csak kb. 12-13 órás késéssel tudtam pótolni. Tudom, hogy ez nem volt túlságosan okos dolog, de nagyon megrázott a tragédia. 2 éve szedem már a gyógyszert, erős PCOS-em, hirsutismusom van. Kérem, legyen szíves megmondani, mekkora az esélyem arra, hogy esetleg terhes lettem. Köszönettel: egy lesújtott egyetemista.

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2018 ;23(novemberi)   InforMed

Válasz:  Semmi ok a kétségbeesésre! A tabletta a 7 napos szünet alatt is tökéletesen véd, 1-2 nap késés nem számít. Nem lesz semmi baj!
A tabletta hatásásról olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2018-11-24 20:03:11
| fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop