Intim együttlét közbeni fájdalmak

Kérdés:  Tisztelt Dr. Úr! 17 éves vagyok, 3 hónapja vagyok együtt a párommal. Nekem minden értelemben ő az első. Kb. másfél hónapja történt meg az első aktus. Akkor is, és azóta is minden alkalommal fájnak ezek az együttlétek. Először úgy gondoltam, hogy csak az első pár alkalom lesz kicsit "kellemetlenebb", de sajnos nem így lett. Egyik aktusnál sem éreztem azt, hogy ez valamit is javult volna. Nem tudom, mitől lehet. Kicsit tartok attól, hogy valami komolyabb dolog húzódhat meg a háttérben. Mit tudok ez ellen tenni ? Remélem tud segíteni! Válaszát előre is köszönöm !

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2018 ;23(decemberi)   InforMed

Válasz:  Két oka lehet. Az egyik: hüvelyi fertőzés. Emiatt tenyésztést kellene végezni, s szükség esetén a gyulladást elmulasztani. A másik: minden kezdet nehéz, találékonynak kell lenni…
DE: védekezéssel mi a helyzet?
Miért a fiúra bízza a védekezést? Neki nem lehet baja! Ön van veszélyben! Önnél lehet a nem kívánt terhesség miatt abortusz, ami 30% szövődménnyel jár. (Pl. méhsérülés miatti méheltávolítás. )
Nem kellene saját magát tablettával védenie?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2018-12-10 02:14:28
| fogamzásgátló
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop