Ez terhességre utalhat?

Kérdés:  A peteérés elött 3 nappal voltunk együtt a barátommal. Az aktus legelején pár másodpercig nem használtunkóvszert, de utána azzal folytattuk. Kétmenstruációközött nem rendszeresen, de szúrni szokott az oldalam lent,és alkalomadtán barna folyás is jelentkezik. Most a menstruációelött 8 nappal barnázás, majd másnap rózsaszín folyásjelentkezett, melyben a vége felé kisebb vérdarabok is voltak. A menzesz előtti 5 napon továbbra is fáj az oldalam a petefészkemnél, de a folyáselmúlt. Améhszájam mintha nyitottabb lenne,és most is szúr az oldalam. Ez utalhat terhességre? Vagy más van a dologban? Esetleg PMS? Vagy hormonzavar? Illetve lehetséges, hogy a kézrőlbekerülhet a sperma a hüvelybe, ha marad rajta,és ez okozta a bajt? Válaszátelőre is köszönöm

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;24(januári)   InforMed

Válasz:  Sajnos minden lehet, a válaszhoz vizsgálat szükséges.
De: miért a fiúra bízza a védekezést? Neki nem lehet baja! Ön van veszélyben! Önnél lehet a nem kívánt terhesség miatt abortusz, ami 30% szövődménnyel jár. (Pl. méhsérülés miatti méheltávolítás. )
Nem Önnek kellene saját magát tablettával védenie? Legyen okos!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2019-01-15 01:28:39
| fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop