Mycosyst tabletta -férfi termékenység

Kérdés:  Tisztelt Doktor Úr! Párom Mycosyst tablettát szedett 1 hónapon keresztül heti 1X 150 mg dózisban. Az utolsó tabletta szedése utáni napokban volt a peteérésem, és teherbe is estem (régóta vágyott terhességről van szó). Azt szeretném kérdezni, hogy a születendő gyermekre lehet-e valamilyen káros hatása ennek a gyógyszernek? A betegtájékoztatót olvasva úgy értelmeztem, hogy a várandós nőre jelenthet kockázatot.Mégis elkezdtem aggódni, remélem feleslegesen! Várom megnyugtató válaszát.

| gyógyszer
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;24(januári)   InforMed

Válasz:  Szerintem nem, de pontos válaszért keressen fel genetikust.
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

2019-01-15 01:28:40
| gyógyszer

A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Web Design & Development Prowebshop