Terhesség?

Kérdés:  Jó napot kívánok! December 25-én jött meg a menstruációm, december 31- én múlt el. Január 22- én lenne a következőmenstruációm. Január 3- án, 4- én nem védekeztünk párommal. Szeretnénk babát. Kérdésem az lenne hogy lehetek-e terhes? Vagy mikor érdemes próbálkozni? Köszönöm válaszát.

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;24(januári)   InforMed

Válasz:  Hát, az elég valószínűtlen, bár vannak csodák. Szerintem a peteérését kellene figyelni, erre van megfelelő módszer.
Bővebb infóért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és a meddőségről írottakat. Hasznát fogja venni!
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön:
dr. Petróczi István

2019-01-15 01:28:42
| meddőség

Ingyenes lesz a meddőség kezelése

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin.


Térítésmentes meddőségi szűrőprogram indul elsősorban férfiaknak

Térítésmentes, elsősorban a családalapítás előtt álló férfiakat célzó meddőségi szűrőprogram indításáról írt alá megállapodást kedden az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Merck Kft.


A légszennyezettség meddőséget okozhat

A légszennyezettség káros hatással lehet a hímivarsejtekre, állítja a brazil Sao Paulo Egyetem által készített tanulmány.


Teherbeesés: tévhitek és a valóság

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány „bölcs” állítás, amit nem kell elhinni.


Alacsony spermium szám: szűrés

Az alacsony spermium szám számos betegséggel függhet össze, állítja a Brescia-i Egyetem kutatóinak vizsgálata, melyet az Amerikai Endokrin Társaság Chicagó-i éves ülésén ismertetettek.


Web Design & Development Prowebshop