PCOS?

Kérdés:  Üdvözlöm! 32 éves vagyok, és a véleményére lennék kíváncsi. Voltam tavaly októberben nőgyógyásznál, mert sokszor fájt a hasam, és tele volt az arcom pattanással. UH alapján azt mondta, tele van folliculusokkal a jobb petefészkem. Kaptam rá Lindynette 20. Érdekelne, hogy ez tényleg elég megoldás? Még mindig tele vagyok pattanással, ami mostmár nagyon zavaró. Bemásolom a leletet amit kaptam: Uh:uterus afv.-ben 7, 4x4, 7x4, 2cm. Endom:0, 94cm. Andexumok: jo ov:4x3cm benne 1, 8-1, 1cm folliculusok. (hyperstimulatio?) Bo ov:1, 8x1, 1cm. Douglasban folyadék nem ábr. . Dg: Sine M gyn Jav:Lindynette 20. Válaszát előre is köszönöm.

| PCOS, fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(januári)   InforMed

Válasz:  Az igazi megoldás a peteérés helyreállítása lenne. Utána szülne. (Ez lenne az ideális, mert a PCOS meddőséget okoz. )
Ha nincs megfelelő partner, akkor a tabi a megoldás, mert az megállítja a petefészkek tönkre menetelét. Ezért írták Önnek is.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www. drpetroczi. hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2019-01-19 23:12:32
| PCOS, fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop