Symicia abbahagyása

Kérdés:  Tisztelt Doktor Úr! 23 éves vagyok, tartós párkapcsolatban 3 és fél éve szedek Symiciát. Az utóbbi időben egyre inkább tapasztalok hangulatingadozást, csökkent libidót, fejfájást. Emellett dohányzom. Szeretném abbahagyni a szedését, és más hormontartalmú fogamzásgátlóra sem szeretnék váltani, de aggódok az esetleges mellékhatások miatt./hajhullás,pattanások, hízás/ Mennyire valós az aggodalmam? Mennyire erős ez a fajta fogamzásgátló? Illetve lehetséges e az, hogy az évek során gyengült a hatása? Köszönettel!

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(februári)   InforMed

Válasz:  Ezek a gondok nem a tabletta miatt vannak! Az orvostudomány mai állása szerint a hormonok a legbiztosabbak. Női hormonokról van szó, Ön szerint ezek kopaszodást, stb. okoznak?
Miért nem ül le egy hozzáértő orvossal erről beszélgetni, miért a 6 elemis internetes zsenikre hallgat? Autójukat is interneten javíttatják, nem szervízben?
Szemnyitogatásként és bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták csökkentik a vérzést, óvnak a PCOS-től, endometriózistól sok nő -noha nincs partnere- ezért szedi.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2019-03-05 00:27:30
| fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop