Hematóma

Kérdés:  Tisztelt doktor úr! Hematóma miatt a múlt héten elveszítettem első babámat a kilencedik hétben. Aszpirációs ürítés után kiengedtek, de a harmadik napon erős görcsök után kijött a méhlepény. Ez mennyire normális, hogy egy ilyen beavatkozás után bent maradhat? Megnéztek és azt mondták, most minden rendben van, már csak vér van a méhemben, de az is kiürül lassan. Van egy 3,25x4,15 méretű endometriózis mint kiderült a jobb petefészkemben. Ön szerint szükséges lenne az eltávolítása? És az utolsó kérdésem, hogy a következő terhességem mennyire lesz veszélyben hematóma miatt?

| endometriózis
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(augusztus)   InforMed

Válasz:  Hát, a kaparás lett volna a hibátlan megoldás……Jobb lenne másik kórházat keresni……. Ez nekem nem szimpi. Remélhetőleg a következő próbálkozás sikerülni fog. Az endometriózist gyógyszerrel szokás kezelni. Kezeltesse… A műtét csak a végső megoldás. Drukkolok, hogy jó kezekbe kerüljön: Petróczi dr.

2019-09-02 09:31:12
| endometriózis
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop