Barna folyás

Kérdés:  24 éves vagyok és Dienille fogamzásgátlót szedek 4 hónapja. Emellett Crohn beteg vagyok, amivel semmi problémám sincs hosszú évek óta, erre a gyógyszeremet minden reggel veszem be; a fogamzásgátlót pedig este 9-kor úgy, hogy köztük minimum 10-12 óra eltelik.
Eddig nem tapasztaltam semmiféle mellékhatását a fogamzásgátlónak, de ma délután és tegnap is észrevettem a bugyimon fehér színű folyásomban kis barnás (és nem piros) színű foltot. Ez a 14. és a 15. szem fogamzásgátló beszedését követő napon történt. A fogamzásgátlót mindig rendszeresen, ugyanabban az időpontban bevettem, nem maradt ki egy szem sem; hasmenés nem fordult elő a fogamzásgátló bevételét követő 12 órán belül.
Valamint múlt hónapban voltam vizsgálaton és mindent rendben találtak. Utoljára a furcsa folyás jelentkezését megelőzően 2-3 nappal voltam együtt a párommal. Eddig ilyesmi nem fordult elő, ezért kicsit aggódom, mi lehet az oka?
Válaszát előre is köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2013 ;18(júniusi)   InforMed

Válasz:  Ennek valószínű semmi köze a tablettához, hüvelygyulladása (folyás) van. Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat. Jobbulást!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2013-06-19 10:24:21
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop