Endometriózis?

Kérdés:  Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet endometriózisom? Tüneteim: Rendszertelen menstruáció, 21-28 nap közötti, görcsös, fájdalmas menstruáció, kevés vérrel Peteérés idején az alábbi panaszaim vannak: Derék, hátfájdalom Köldök körüli fájdalom Jobb bordaív alatti fájdalom Reflux szerű panaszok Csípőcsont körüli csipkedésérzés, de van, hogy a hasamban, a hasam oldalán máshol is csipked. Májusban voltam ultrahangon, ahol azt mondtak, hogy van egy 7 mm-es plusz lépem magán a lépemen. Októberben ismét voltam ultrahangon, ahol már nem láttak ezt a lépem. Korábban fogamzásgátlót szedtem, panaszaim nem voltak, de januárban végig véreztem, ezért februárban új gyógyszert írtak fel, viszont kiderült, hogy laktóz-intoleráns vagyok, ezért nem tudok gyógyszert szedni, mert egy minimálistól is nagyon görcsölök. Májustól elhagytam a fogamzásgátlót és azóta kínlódok a fent említett panaszokkal. Válaszát előre is köszönöm!

fogamzásgátló injekció, endometriózis | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2020 ;26(december)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Az injekciót kellene kapnia, amellett nincs se laktóz, se havibaj, se görcsök. Én sok nőnek adom, s nagyon jónak tartják. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.-Üdvözlettel: dr. Petróczi István
2021-01-04 14:45:36
| endometriózis, fogamzásgátló injekció
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop