Endometrium

Kérdés:  Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy a ciklus 15. napján 5,6 mm-es méhnyálkahártya nagyon vékonynak számít? Mennyinek kellene lennie, ami jó a teherbe eséshez? Mit lehet tenni, hogy vastagodjon? Szeretnék teherbe esni, de eddig hónapok óta nem sikerült, pedig ezen kívül elvileg minden rendben van. Előre is köszönöm szépen a választ!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2020 ;26(február)   InforMed

Válasz:  Nem ezen múlik a várandósság. Részletes kivizsgálás történt? Gyógyszert kapott? Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és a meddőségről írottakat. Tartson ki, sikerülni fog! dr. Petróczi István

2020-02-24 13:14:04
| meddőség

Ingyenes lesz a meddőség kezelése

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin.


Térítésmentes meddőségi szűrőprogram indul elsősorban férfiaknak

Térítésmentes, elsősorban a családalapítás előtt álló férfiakat célzó meddőségi szűrőprogram indításáról írt alá megállapodást kedden az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Merck Kft.


A légszennyezettség meddőséget okozhat

A légszennyezettség káros hatással lehet a hímivarsejtekre, állítja a brazil Sao Paulo Egyetem által készített tanulmány.


Teherbeesés: tévhitek és a valóság

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány „bölcs” állítás, amit nem kell elhinni.


Alacsony spermium szám: szűrés

Az alacsony spermium szám számos betegséggel függhet össze, állítja a Brescia-i Egyetem kutatóinak vizsgálata, melyet az Amerikai Endokrin Társaság Chicagó-i éves ülésén ismertetettek.


Web Design & Development Prowebshop