Gombás fertőzés?

Kérdés:  21 éves lány vagyok, pár éve kialakult nálam, hogy nagyon viszket a szeméremtestem. Voltam párszor nőgyógyásznál, de nem mondtak semmit.
Most újra előjött, viszketek, ég és piros pöttyös. Aztán a szeméremajkaimon belül kicsi pattanásszerű valamik vannak, amiket ki lehet nyomni. Elég sűrű. Nem tudom, hogy ez fertőző-e, mert nem volt eddig barátom, de most jöttem össze valakivel.
A menzeszem sem állt még be rendesen, pár nap elcsúszás van, és folyásom is, ezzel voltam nagyrészt orvosnál. Mi lehet ez?
A mellem nyomásakor fáj, és ez nem a menzesz ideje alatt, hanem bármikor, és oldalról összenyomva kemény, de ha elölről nyomom meg, akkor nem érzek semmit. Ez akkor mi?
Olvastam neten, hogy ez fiatalkori csomó is lehet, ez már pár éve bennem van, de félek elmenni, mert utána olvastam, és lehet, kioperálnák. Remélem érthető voltam.
Nagyon szépen köszönöm a választ!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, emlőbetegség, ciszta, csomó
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2011 ;16(márciusi)   InforMed

Válasz:  Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
A mellével kérjen sebésztől ultrahangra beutalót.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása és az Emlőbetegségek, ciszták, csomók rovatban olvashatók.

2011-03-26 12:19:20
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, emlőbetegség, ciszta, csomó
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop