Gyakori ciklus

Kérdés:  Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, ciklusom az első alkalomtól kezdve 21-22 napos. Emiatt sok éven át fogamzásgátlót szedtem, ezzel szabályozták, illetve tolták ki a menstruációmat. 2 éve nem szedem a tablettát, baba projektbe kezdtünk, ami sajnos nem sikerült. Az anti-Müller hormonom már csak sajnos 1. Lombik programot ajánlottak, amibe a korom miatt már nem vágtunk bele. Menstruációm a gyógyszer elhagyása után ismét 21-22 napos, ami kikészít, mivel emellett gyakran van pecsételésem is, így nem sok mentes napom van. Most úgy gondolom, hogy a korom miatt, nem próbálkoznánk tovább, szeretném, ha ismét kitolható és ritkább lenne a vérzésem, ebben szeretném segítségét kérni, mit tanácsolna. Üdvözlettel:

| hormonpótló kezelés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(februári)   InforMed

Válasz:  Kézenfekvő a megoldás: hormonpótló kezelés. Ezzel beáll a havibaja, és mellesleg egy csomó kellemetlen tünete is megszűnik (Amikre esetleg nem is figyelt eléggé).
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról írottakat. Olvassa el cikkeimet is!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2019-03-05 00:27:31
| hormonpótló kezelés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop