Hello

Kérdés:  Nekem az lenne a kérésem, hogy a barátnőmmel tegnap lett volna az első szex próbálkozásunk, és neki úgyse az elejébe ment csak be a kupak, és mondjunk nem teljesen, de ő attól fél, hogy az élő váladék bele ment, de viszont én mielőtt beléje tettem volna, én megtöröltem és még azelőtt belőlem kijött, mielőtt megtörtént volna, szóval ilyenkor nem lehet terhes, igaz hisz csak az elejébe volt, és nem mozgattuk meg semmit, és ő utána el volt pisilni, akkor így nem lehet terhes, igaz?

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(januári)   InforMed

Válasz:  Sajnos, ez tévedés. Védekeznie egyébként a barátnőjének kell!
Miért a fiúra bízza a védekezést? A fiúnak nem lehet baja! A nő van veszélyben! Nála lehet a nem kívánt terhesség miatt abortusz, ami 30% szövődménnyel jár. (Pl. méhsérülés miatti méheltávolítás. )
Most írassanak alkalmi tablettát, és egyben rendeset is, és a remélhetőleg megjövő vérzéskor barátnője kezdje el szedni. Onnantól veszélytelen a szex!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www. drpetroczi. hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

2019-01-19 23:12:34
| fogamzásgátló
hirdetés