Hüvely normál flórájának helyreállítása

Kérdés:  Diszkomfort érzés miatt látogattam meg a nőgyógyászt, aki ránézés alapján Klion-D100-at írt fel. Nem kezdtem el használni, és pár nappal később sikerült tenyésztést levetetnem, amikor kiderült, hogy semmilyen bakteriális, illetve gombás fertőzésem nincs, viszont Lactobacillus sem tenyészett a mintámból.
Hosszas utánajárás után kiderült, hogy több, mint 2 éve nincs normál hüvelyflórám (és eddig ezt egyetlen nőgyógyász szakorvos sem említette meg), ezért gyógyszerész segítségét kértem, aki ajánlott egy Lactobacillus pótló hüvelykúpot. Ezt alkalmazni kezdtem, majd 5 nap után kiderült egy újabb tenyésztéses vizsgálatból, hogy sikerült egy gombás fertőzést összehoznom a kúppal, normál flórám viszont még mindig nincs.
Esetleg van valami javaslata, mivel próbálkozzak még?

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(júniusi)   InforMed

Válasz:  Ezt neten át nem lehet eldönteni, menjen el ismét orvoshoz. Ezen kívül is kell, hogy legyen bakteriális vagy vírusos fertőzése. Jobban ki kellene vizsgálni!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2016-06-20 22:37:28
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop