Menstruáció

Kérdés:  Több hónapja megváltozott a menstruációm. Sötétbarna, szinte fekete és nyúlós állagú és már nem fáj a hasam, mint régen.
Tervezem, hogy elmegyek orvoshoz, de a munkám miatt eddig még nem volt időm rá. A mai napon megijedtem, mert barna folyásom volt és fájt a hasam. Fehér folyásom 10-11 éves korom óta van mindig, mindennap. Írtak fel rá Betadinos kúpot, de nem használt, a másik orvos pedig azt mondta, hogy ez a folyás természetes.
A menstruációm miatt aggódom, fogamzásgátlót szedek, 19 éves vagyok.
Köszönöm!

| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(júliusi)   InforMed

Válasz:  A tabletta mellett nem havibaj, hanem csak egy megvonásos vérzés van! Nagy különbség!
A tabletta abbahagyása (=a hormon megvonása a méhnyálkahártyától) megvonásos vérzést okoz. Ez nem igazi havibaj, hanem egy teljesen felesleges műtermék, a hölgyek bolondítására. Ha összeveszik a barátjával és 10 nap után hagyja abba, akkor 10 nap után jelentkezik, változó, hány napra.
De ismétlem: ez egy műtermék, semmi köze a védő hatáshoz. A hasa azért nem fáj, mert nincs peteérés. Semmi teendő, Ön teljes biztonságban van!
Az USA és Kanada hölgyei injekcióval védekeznek, ami mellett eleve nincs vérzés. Az én betegeim is az injekciót szeretik nagyon, az nagyon kényelmes
Ha nagyon akar vérezni, magasabb hormontartalmú gyógyszert kell szednie. De hiányzik ez? Az orvostudomány szerint teljesen felesleges...
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. .
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2016-08-03 12:36:44
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop