Mi lehet a baj?

Kérdés:  21 eves vagyok a parommal 3 honapja probalkozunk, hogy babank legyen, de valamiert megsem jon ossze. Lehet, hogy a szeptemberi spontan veteles az oka vagy valami mas. Akkor nem mentem orvoshoz, nem tudtam azt sem, hogy terhes vagyok. Ahogy szamoltunk 2 honapos lehetett, de rendesen megjott a menzeszem akkor is es most is. De a legfurcsabb, hogy azota mindig figyelem, vannak-e tunetek, valami valtozas - es nem csak en, hanem a prom is. Vannak tipikus jelek, amik arra utalhatnak, hogy baba van a dologban. Ennek ellenere mindig megjon a havi ciklusom, hol 26, 27, 28 napra.
Szeretnek tanacsot kapni, mi lehet az oka?

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Erre laborkivizsgálás tud válaszolni, mielőbb menjen orvoshoz. Valószínűleg meg kell támogatni a peteérést.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és a meddőségről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2014-04-18 06:27:18
| meddőség

Ingyenes lesz a meddőség kezelése

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin.


Térítésmentes meddőségi szűrőprogram indul elsősorban férfiaknak

Térítésmentes, elsősorban a családalapítás előtt álló férfiakat célzó meddőségi szűrőprogram indításáról írt alá megállapodást kedden az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Merck Kft.


A légszennyezettség meddőséget okozhat

A légszennyezettség káros hatással lehet a hímivarsejtekre, állítja a brazil Sao Paulo Egyetem által készített tanulmány.


Teherbeesés: tévhitek és a valóság

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány „bölcs” állítás, amit nem kell elhinni.


Alacsony spermium szám: szűrés

Az alacsony spermium szám számos betegséggel függhet össze, állítja a Brescia-i Egyetem kutatóinak vizsgálata, melyet az Amerikai Endokrin Társaság Chicagó-i éves ülésén ismertetettek.


Web Design & Development Prowebshop