Mikor? Hány hetes?

Kérdés:  Jó napot kívánok. Egy olyan problémával fordulnék önhöz, hogy szeretném megállapítani valójában hány hetes terhes vagyok. Vagyis a pontos dátumát a fogantatásnak. Nagyon fontos ez nekem mert ebben a hónapban szakítottam az ex-emmel, és találtam meg újra a boldogságot viszont az hogy ki az apa nem tudom. 2019. 09.29.-én volt az utolsó menzeszem első napja. Az exemmel megszakítással védekeztünk, de sosem volt baj (6 év együttlét után). Valamint amikor szakítottunk október 17.-én, csináltam tesztet, negatív lett. Onnantól kezdve minden nap együtt voltam a jelenlegi barátommal, akivel szintén nem védekeztünk csak megszakítással. 27.-én kellett volna megjönni a menzeszemnek, de késett ekkor csináltam tesztet, ami halványan pozitívot jelzett. A következő digitális teszt kiírta, hogy terhes vagyok. Kiszámoltam a peteérésem 13.-án volt amikor az exemmel voltunk együtt. De valahogy nem tudom elhinni, hogy az övé lenne, hiszen a teszt akkor negatív volt. Lehetséges, hogy peteérésen kívül essek teherbe? Nagyon fontos a válasz. Előre is köszönöm. Tisztelettel:

| Apaság, genetikai vizsgálat
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2020 ;26(február)   InforMed

Válasz:  Minden lehetséges. Biztos választ a genetikai vizsgálat adhat szülés után. Üdvözlettel: Petróczi dr.

2020-02-17 14:46:44
| apaság, genetikai vizsgálat

Hogyan lesz valaki egy gyermek apja?

"Jogilag". Ha valaki azért kezdi olvasni a következő sorokat, mert arra kíváncsi, hogyan írjuk le a biológia (vagy élettan) mindenki által ismert folyamatát, már most abbahagyhatja. Minden tulajdonságunkat örököltük.


Összefüggést találtak a gyermek egyes betegségei és a késői apaság között

A gyermek egyes betegségei és a késői apaság összefügghetnek egymással - állapította meg egy nagy léptékű nemzetközi kutatás.


Ha jön a baba - tippek ifjú apáknak

Az apaság öröm és nagy megpróbáltatás egyszerre. Az alábbiakban az apukáknak szeretnénk segíteni néhány ötlettel, hogyan könnyítsék meg a szülővé válás folyamatát, és hogyan alakítsanak ki jó kapcsolatot az újszülöttel.


Web Design & Development Prowebshop