Milyen vizsgálat javasolt?

Kérdés:  43 éves elmúltam. Érdeklődni szeretnék, mert tanácstalan vagyok, hogy a párommal kisbabát szeretnénk. Már több, mint 1 éve próbálkozunk (bár nem igazán rendszeresen, mert ő elég elfoglalt, tehát azt nem mondanám, hogy 2-3 naponta együtt vagyunk), de még nem sikerült teherbe esnem.
A nőgyógyászom elküldött vérvételre. A hónap elején és végén, meghatározott időben 2x voltam és mindent rendben talált. A vizsgálatok alkalmával is csak jókat mondott. A párom is volt spermavizsgálaton, ott is mindent rendben találtak.
Nem tudom, hogyan tovább? Régebben még azt mondta a nőgyógyászom, ez a 2 vizsgálat a feltétele, hogy ő elvégezhesse a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, és ha minden rendben, akkor esetleg lehet a beültetés.
Most azt mondta, meddő klinikához kell fordulnom és ott elvégzik a további szükséges vizsgálatokat. Lehet, hogy a feszültség, idegi állapot miatt jön össze nehezebben, illetve a korom miatt?
Tisztelettel kérem a segítségét, mivel sürget az idő és én már eléggé ki vagyok borulva a korom miatt, hova érdemes fordulnom? Milyen további lehetőségek vannak, hogy a lehető leghamarabb esélyem legyen áldott állapotba kerülni?
Megtisztelő válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm!

| terhesség, szülés, várandósság
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2018 ;23(januári)   InforMed

Válasz:  Javaslom, válaszként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2018-01-28 22:53:49
| terhesség, szülés, várandósság
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop