Mit tehetnék még hüvelygomba ellen?

Kérdés:  30 éves vagyok. Korábban már előfordult, hogy a Zinnat antibiotikumtól hüvelygombát kaptam. Akkor a háziorvosom írt fel receptre kapható 3 szemes hüvelykúpot (sajnos a nevét már nem tudom).
Tavaly decemberben betegség miatt újra antibiotikumot szedtem. Újra kiújult a gomba (legalábbis én ezt gondoltam). Canesten kombi unot vettem rá, azt hittem használt.
Sajnos januárban újra beteg lettem, újabb antibiotikum kúra, a gomba ismét kiújult, sőt rosszabb, mint valaha. Újabb Canestenuno. Két nap telt el, nem lett jobb, így felkerestem egy nőgyógyászt.
Megvizsgált, egy hét múlva lesz eredmény, a Gynoxin gyógyszert írta fel. Tegnap este helyeztem fel, mára a tünetek rosszabbak, eddig nem volt annyira jellemző a viszketés, de mára elviselhetetlen, hiába kenem Canesten krémmel.
Vásároljak még egy hüvelykúpot? Mit tanácsol? Mit tehetnék még?
Köszönöm előre is!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2017 ;22(februári)   InforMed

Válasz:  2017-ben a hüvelygyulladás kezelése nem ránézéssel, hanem labortenyésztéssel történik. Az megadja a kezelés módját is. Mindig kezelni kell a férfit is, és addig kell ismételni, amíg a tenyésztés negatívvá nem válik!
Önnél gondolom, nem így zajlik. Menjen másik rendelőbe!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2017-02-21 04:20:33
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás, hüvelyfájdalom, hüvelyfertőzés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop