Spirál elmozdult

Kérdés:  Tisztelt doktor úr, hüvelyi uh-n voltam és mondta a nőgyógyászom, hogy a Levosert spirálom lecsúszott a méhszájba. Most akkor nem véd a terhességtől? A spirált nem kell ilyenkor eltávolítani. Köszönöm.

| spiral, fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2020 ;26(június 28)   InforMed

Válasz:  Hát dehogynem! Így hatástalan. El kell távolítani, és szünet után újat felhelyezni, vagy: -és én ezt sokkal jobbnak tartom- áttérni a 3 havonta adandó fogamzásgátló injekcióra! (Ezt 40 felett is lehet adni.) Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Üdvözlettel: dr. Petróczi István

2020-06-30 11:12:46
| spirál, fogamzásgátló
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop