Tanácstalanság

Kérdés:  Üdvözletem Doktor úr! Rendszeres erős menstruációra az orvos Norcolut szedését javasolta folyamatosan 3 hónapig, hogy ne legyen menstruáció /előtte Duphastont szedtem, de az nem vált be erősítette a tűneteket/ Dec.6.-án kezdtem el szedni a Norcolutot napi 1 szemet dec13.-án kellett volna megjönnie, de akkor nem jött meg, tegnap szedtem be a 20. szemet és ami a problémám, hogy tegnap óta barnás pecsételő vérzésem van, ami már kezd átváltani rendes pirosas vérzésre. Úgy tudom ez a Norcolut szedése alatt nem mondható normálisnak. Mondta a doktor úr, hogy az elején szükség lehet a napi adag emelésére, de nem a 20.napon. A kérdésem az lenne, hogy akkor maga szerint emeljem most az adagot napi fél vagy egy szemmel vagy szedjek 2x1 szemet, hátha abbamarad a vérzés? Vagy így is normális? Elméletileg még 12 nap lenne a normális idejű menstruációig. A válaszát előre is köszönöm.

fogamzásgátló injekció, erős menstruáció | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2020 ;26(december)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Igen! Emelje az adagot a hormonszint emelkedés meg fogja szüntetni a vérzést.-Az fogamzásgátló injekció még jobb megoldás lenne. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló injekcióról írottakat.-Üdvözlettel: dr. Petróczi István
2021-01-04 14:45:36
| erős menstruáció, fogamzásgátló injekció
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop