Intimtorna - Csak hüvelyi?

Kérdés:  Ha szexuális közösülésre nem csak a hüvelyt, hanem a végbelet is használom, az okozhat nagyobb problémákat a későbbiekben? Van olyan intimtorna, amit ott is lehet alkalmazni? Mert nem szeretném, hogy nagyon meglazuljanak a záróizmok, de e közösülési forma nélkül viszont képtelen vagyok az együttlét élvezetére.

| anális szex, szex
| Pogány, Zs.; A szakértő válaszol - Pogány Zsuzsanna 2012 ;17(májusi)   InforMed

Válasz:  Kedves Levélíró!
Nem ajánlom a végbél használatát közösülés céljából. Jól érzi, a végbél záróizma valóban kitágul a használat során, vagyis ellazulnak az izmok, és ez gondot okozhat a későbbiekben. Ebből kialakulhatnak szél-, illetve széklettartási problémák.
Valóban létezik olyan intimtorna, amellyel a végbél záróizmát lehet edzeni, de csak a külső izmot, a belső idegi szabályozás alatt áll, az nem edzhető tornával. Éppen ezért, ha az ellazul, nem tudja azt újra szorossá tornázni. A hüvely izmainak edzésével viszont az orgazmus készséget lehet növelni. Ez tanulható.
Ajánlom a Kriston intimtornát, amely erősíti is az intim izmokat, de többek között az orgazmus készségét is növeli. Bővebb információt olvashat a www.intimsport.hu web oldalon is.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2012-05-11 07:43:57
| szex, anális szex
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop