Rövid ciklus, biorezonancia vizsgálat eredménye

Kérdés:  32 éves nő vagyok. Babát szeretnénk, és már fél éve próbálkozunk. Tudom, ez még nem olyan hosszú idő, de aggaszt pár probléma.
Babatervezés előtt voltam szűrésen, mindent rendben találtak, és akkor még én is úgy gondoltam, hogy minden oké. 28 napos ciklus, ahogy a nagy könyvben megvan írva. Azonban ez mostanra megváltozott. Egyre rövidebbek a ciklusaim, az utolsó 23 napos volt. Ezen kívül az elmúlt hónapokban feljött rám 5 kiló, amitől nem bírok megszabadulni, pedig nem eszem többet, sőt. A múlt hónapban ajánlották a biorezonancia mérést. Ott tudtam meg, hogy valószínűleg alacsony az ösztrogénem, és a tesztoszteron és a progreszteron viszont magas. Szeretném megtudni, van-e összefüggés a problémáimmal? Lehet, hogy ezért nem esek teherbe?
Előre is köszönöm válaszát!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(áprilisi)   InforMed

Ne haragudjon én a biorezonanciát, kártyavetést, szemmelverést meg hasonlókat 2009-ben semmire sem tartom. Hormonszinteket laborban szokás vizsgálni.
Inkább keressen fel egy meddőséggel foglalkozó nőgyógyászt.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a meddőségről írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2009-04-28 10:51:22
| meddőség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop