Betegjog: személyes kórlap

Kérdés:  Működik még a személyes kórlap interneten keresztüli megtekintésének a lehetőssége? Évekkel ezelőtt indult ilyen lehetősség, de sem akkor, sem most nem sikerül (sikerült) rátalálnom a honlapra, ahol megnézhettem volna a személyes kórlapomat.
Válaszát előre is köszönöm!

|
| Siklósi, M.; A szakértő válaszol - Siklósi Miklós 2018 ;23(januári)   InforMed

Válasz:  A kórlap megtekintését a kezelő orvos biztosítja. (Abból adatokat a saját költségére másolhat ki.)
(A kérdése - úgy vélelmezem - a volt OEP adatok lekérdezésére irányul. Azt az e-magyarországon történő regisztrációs adataival kérdezheti le az - új néven, NEAK - weblapon.)

2018-01-18 02:18:53
|

Kérdések és válaszok egy pszichiáter szemszögéből világjárvány idején

Munkám révén, immár több évtizede beszélgetek az emberekkel, kérdezem őket, kérdeznek engem, ők válaszolnak, vagy tőlem várnak válaszokat. Ez nem történik másképp most, a koronavírus járvány idején sem.


COVID-19: Az oldható ACE-2 receptorok állítólag megállítják a vírusokat

Az ACE-2 receptorok oldható változata, amelyen keresztül a SARS-CoV-2 vírus belép a sejtekbe, lehetséges módszer a COVID-19 kezelésére is.


Koronavírus körkép 04-03

Szerte a világban a fertőzöttek száma csütörtök estére 965 246-ra nőtt, a betegségben 49 236-an vesztették életüket, a gyógyultak száma 203 007 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem összesítése szerint.


Koronavírus szerológiai vizsgálat

A két virológus szakember részletesen ismerteti a koronavírus fertőzést igazoló vizsgálatokat.


A járvány miatt sok embernek bezárult a világ

Az európai összehasonlításban kifejezetten zárkózottnak számító idősebb korosztály egy részét különösen érzékenyen érintik a járvány terjedésének lassítását célzó rendkívül fontos korlátozások.


Web Design & Development Prowebshop