Szanatóriumi beutaló

Kérdés:  Lehet, hogy nem az Ön szakterülete, de hátha tudja a választ! Az OEP által finanszírozott évi 2x15 alkalmas fürdőgyógyászati beutaló igénybe vehető akkor is, ha szanatóriumi rehabilitációs kezelésben vettem részt, illetve egy újabb kezelésre van előjegyzésem?
Köszönettel!

|
| Siklósi, M.; A szakértő válaszol - Siklósi Miklós 2014 ;19(augusztusi)   InforMed

Válasz:  A jelenlegi (változó) finanszírozású ellátásokról, egyénileg szükséges egyeztetnie. (Nem betegjogi probléma.)

2014-09-04 07:56:31
|

Kérdések és válaszok egy pszichiáter szemszögéből világjárvány idején

Munkám révén, immár több évtizede beszélgetek az emberekkel, kérdezem őket, kérdeznek engem, ők válaszolnak, vagy tőlem várnak válaszokat. Ez nem történik másképp most, a koronavírus járvány idején sem.


COVID-19: Az oldható ACE-2 receptorok állítólag megállítják a vírusokat

Az ACE-2 receptorok oldható változata, amelyen keresztül a SARS-CoV-2 vírus belép a sejtekbe, lehetséges módszer a COVID-19 kezelésére is.


Koronavírus körkép 04-03

Szerte a világban a fertőzöttek száma csütörtök estére 965 246-ra nőtt, a betegségben 49 236-an vesztették életüket, a gyógyultak száma 203 007 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem összesítése szerint.


Koronavírus szerológiai vizsgálat

A két virológus szakember részletesen ismerteti a koronavírus fertőzést igazoló vizsgálatokat.


A járvány miatt sok embernek bezárult a világ

Az európai összehasonlításban kifejezetten zárkózottnak számító idősebb korosztály egy részét különösen érzékenyen érintik a járvány terjedésének lassítását célzó rendkívül fontos korlátozások.


Web Design & Development Prowebshop