Hízni szeretnék

Kérdés:  Én most Sotret tablettát szedek a bőröm miatt már 3. hónapja. Hízni szeretnék, mert nagyon vékony vagyok (173 cm, 50 kg, 27 éves), de sajnos emellett a gyógyszer mellett nagyon kevés dolgot lehet szedni, mivel nagyon erős gyógyszer.
A következő három termék közül használhatom valamelyiket a Sotret szedése közben? (Ön tud ajánlani valami más terméket, amit emellett a gyógyszer mellett lehet szedni?)
Ensure plus, Nutridrink. A másik pedig egy úgymond tömegnövelő, amit már régen is ittam, és ettől híztam is egy kicsit - Scitec Nutrition Mass 20.
Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát!

| gyógyszer, táplálékkiegészítő
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2010 ;15(februári)   InforMed

Válasz:  Remélem elolvasta a gyógyszer ellenjavallatait. Évek óta óvom pácienseimet a szer használatától.
Az említett táplálék-kiegészítőktől semmivel se fog jobban hízni, mintha rendesen enne. A gyógyszer sajnos biztosan az étvágyát is rontja, de akkor nem hiszem, hogy jobb étvággyal enné a leírtakat, de természetesen bajt nem okoz vele (Nutridrink, Ensure). De az úgynevezett "táplálék-kiegészítők" se tudnak mást tartalmazni, mint ami a normál ételekben jelen van, legfeljebb más koncentrációban. Az említett testépítő szert viszont tilos használni. Az még "össze is veszhet" az izotretinoinnal.
Olvassa el az alábbi cikket is, használhatnak az itt olvasható tanácsok: Tíz tipp az időskori étvágytalanság ellen.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszer a családban rovatban olvashatók.

2010-03-04 19:57:47
| gyógyszer, táplálékkiegészítő
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop