Karba sugárzó hátfájdalom

Kérdés:  22 éves lány vagyok, tachycardia miatt szedtem Bisoprololt, aztán átvezettek a Procoralanra, mivel az nem viszi le a vérnyomásomat. Sajnos vissza kellett térnem a Bisoprololra, mert a Procoralan nagyon drága.
Az orvos azt mondta, nem baj, ha visszatérek rá. Pár napja azonban a hátam bal felső felén sajgó fájdalmat érzek időnként, ami a karomba is kisugárzik. Persze ilyenkor megijedek, és ettől fokozódik.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy gerincferdülésem is van, de ilyenkor érzem, hogy szívtájékon fáj. Idegi alapon lehet, vagy gondoljak komolyabb dologra?
Előre is köszönöm válaszát!

| gyógyszer
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2010 ;15(márciusi)   InforMed

Válasz:  Véleményem szerint bűn lenne a drága gyógyszert szedni, sőt talán a bisoprolol vagy metoprolol alkalmankénti szedése is elegendő lenne. A jelen panaszai pedig biztosan nem szív eredetűek.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerek rovatban olvashatók.

2010-03-12 22:23:45
| gyógyszer