Fogyókúra

Kérdés:  Szeretnék tanácsot kérni fogyókúrás gyógyszerekkel kapcsolatban. Ismerősöm ajánlotta az Adipex retardot, ami számomra vonzó, hiszen olcsó (diák vagyok, sajnos nincs sok pénzem ilyen gyógyszerekre) és emellett interneten számos olyan véleményt és történetet olvastam, ahol sikeresen lefogytak ezzel.
Már jó ideje eljárok aerobic órákra, és megpróbálok kevesebb kalóriát bevinni a szervezetembe és sok zöldséget, gyümölcsöt enni. De látványos változást nem értem el. Ezért szeretném kérni tanácsát, hogy mit gondol erről a gyógyszerről? Maximum két levéllel szednék be, és a rendszeres étkezést és mozgást sem hanyagolnám. Így lehetnek súlyos következményei? Esetleg más hatásos tablettát tudna ajánlani?
Tisztelettel!

| súlyfelesleg, elhízás, diéta
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2011 ;16(márciusi)   InforMed

Válasz:  Tény az, hogy valóban nem tudok más gyógyszert ajánlani fogyókúrás céllal, és a két "levél" bevétele nem járhat súlyos mellékhatással, én mégse ajánlanám, és jó ha tudja, hogy ez a szer hazánkban gyógyszerként nincs is forgalomban, tehát nem tartozik semmiféle szakmai felügyelet alá. Persze lehet, hogy amit lát és olcsónak talál az interneten, abban lehet, hogy hatóanyag sincsen.

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra rovatban olvashatók.

2011-03-29 23:04:53
| súlyfelesleg, elhízás, diéta

Web Design & Development Prowebshop