Csípőfájdalom- Teljesen tanácstalan

Kérdés:  Most már nem tudom, hová fordulhatnék, ősz óta orvostól-orvosig járok, mindenféle vizsgálaton voltam (gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, ultrahang, reumatológia, nőgyógyászat, röntgen, labor - többször, urológia, belgyógyászat). Nem nagy eredménnyel, van néhány eltérés itt-ott, de régebben is ezek voltak.
Ősz óta nagyon fáj a jobb csípőcsontom környékén, urológia szerint kő nincs, vizelet rendben. A fent leírt összes vizsgálat erre a panaszra irányult, de némi kopás, epepolip, kis májnagyobbodás - ennyi van megállapítva.
Mostanában ehhez jött még egyre gyakrabban, szinte tűrhetetlen, alhasi húzó menstruációs jellegű fájdalom, bár már évek óta nincs menstruációm, 57 éves vagyok.
Nőgyógyászati UH negatív, rákszűrés is. Nagyon kemény tud lenni (mi?), és idegesít, miért nem derült már ki az oka. Belgyógyász főorvosnál voltam tegnap is, epére tippel, Rowatinexet kaptam. Nem vagyok képzelt beteg, sőt igazából orvoshoz járni sem szeretek, mostanában pedig másból sem álltam.
Adjon tanácsot, hová menjek még?! Laborleletem friss, gyulladásra utaló jel nincs.

| csípőtáji fájdalom, csípőfájdalom, csípő, csípÅ‘
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2012 ;17(júniusi)   InforMed

Válasz:  Alhasi panaszok esetén a Rowatinexnek túl sok értelmét nem látom, de ha eddig soha sem volt panasza, akkor valóban tovább kell keresni a fájdalom okát.
Én porckorong betegségre tippelnék. Neurológus látta?

Kapcsolódó cikkek a Csípőtáji sérülések, csípöízületi kopás, combcsonttörések rovatban olvashatók.

2012-06-23 07:45:11
| csípő, csípőtáji fájdalom, csípőfájdalom
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop