Véreredmény

Kérdés:  4 hónapja vannak bal mellkasi panaszaim. A bal lapocka alatti részen van gyulladt érzésem, ami olyan, mintha két ujj kifele akar nyomódni onnan, illetve ez szétsugárzik. Egyvonalban vele az szív alatt a bordák érzékenyek szintén gyulladt érzésem van, mintha nem férne el a bordáim alatt a szervek. Ami szintén szétsugároz a szívem felé is.
Túl vagyok belgyógyászati és más vizsgálatokon, még CT-n nem voltam és neurológusnál, de nem találták meg a probléma okát.
Tüneteim csak a bal mellkasban jelentkeznek. Illetve gyakran teljesen elsápadok és vérszegény érzésem van akkor.
27 éves férfi vagyok és eddig nem volt komolyabb betegségem. A vér- és vizeleteredményemben kiugróan magas a konjugált bilirubin szint (10,2 umol/l) és az össz.bilirubin szint (25 umol/l), illetve magasabb egy picit az összfehérje és az albumin szint a határértéknél. Illetve alacsony a karbamid szint (1,8/mmol/l), más normál értéken belül van.
Ezek az eredmények utalhatnak valamilyen belső szervi gondra? A háziorvosom tanácstalan már picit, mert rengeteg negatív vizsgálat után már nem igazán tud hova küldeni.
Válaszát köszönöm!

| stressz, szorongás
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2012 ;17(júliusi)   InforMed

Válasz:  Azt hiszem, a leírtak alapján már ne is küldje sehová, használjon viszont valamiféle szorongásoldót, mert minden valószínűséggel erre van szüksége.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2012-08-21 04:51:08
| szorongás, stressz

Web Design & Development Prowebshop