Clostridium

Kérdés:  Kórházi szakápoló vagyok. 3 hónapja megkaptam a Clostridium D fertőzést, Normix szedése után a toxin negatívvá vált, de tünetek mivel még voltak Kliont kaptam Protexinnel, mely helyrehozott.
Most 2 napja ismét hasmenésem van, talán nem annyira drasztikusak a tünetek.
Biztonság kedvéért beszedjek egy adag Kliont+Protexint (lányom most fog szülni, nagyon félek, hogy megkapja a fertőzést) vagy próbálkozzak egy ideig erős diétával Protexinnel?
Köszönöm megtisztelő válaszát!

| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés, Clostridium
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2013 ;18(júliusi)   InforMed

Válasz:  Talán célszerű lenne a Klion kúrát megismételni, de egy tenyésztés is jó lenne.

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2013-07-15 18:11:43
| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés, clostridium
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop