Forró, égő arc, fejfájás, görcs

Kérdés:  Miért ég az arcom, mintha leforrázták volna? A fejem állandóan görcsöl, hányingerig, 26 fokos lakásban fázom, de nagyon, testhőmérsékletem 35 fok, 3 és fél liternyi vizet erőltetek le, mert inkább vissza akar jönni, mint gyomorba, vérnyomássom ingadozik, de állandóan, hol 150, hol 106. Lisonormot szedek rá, de mégsem jó valami, háziorvosunk is belgyógyász, de nem ad semmit csak igyak sokat, de ez nem segít rajtam. Szédülök, meg kell támaszkodnom, vérnyomásomra azt mondja, pont jó - de ez nem igaz, mert nekem 130 a jó.
A 23 éves lányomra is azt mondta, allergiás és mivel járni, ülni nem tud, bevittük a kórházba, kézben 50 kg, ott kétoldali tüdőgyulladást mutatott a röntgen, fekvő súlyos mozgássérült, és neki allergiagyógyszert adott, holott levegő után kapkodott, rossz volt hallani, de most már jobban van. Kétféle antibiotikumot kapott.
Kérem szíves tanácsát fejfájás, szédülés, vérnyomás ügyemben, amit nagyon köszönök!

| szorongás, stressz
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2013 ;18(júliusi)   InforMed

Válasz:  Azt valóban nem értem, hogy minek iszik ennyit, de az arcpírt mégiscsak kezelőorvosával kellene megbeszélni, ugyanúgy azt is, hogy valóban ez a gyógyszer lenne a legmegfelelőbb. Talán nem is lenne semmiféle gyógyszerre szűksége, ha igen akkor is csak nyugtatóra.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2013-07-21 11:35:27
| szorongás, stressz
hirdetés