Szívtáji fájdalom

Kérdés:  Stresszes életet élek, pánikbeteg vagyok 13 éve, amire Xanax 0,25 mg és Favarin 50 mg-ot szedek. Lányom súlyos autista. 3 nappal ezelőtt egy hatalmas veszekedés után kezdett el fájni a szívem. Lepihentem, a légzésem nehézkes volt. Pár órával később a bal felkarom szorosan fájdalmasan áll, nem igen használom. A bal lapocka alatt is fáj, nem zsibbadok, de a váll a kulcscsont alatt a mell felett ugyancsak fáj.
Volt régebben is szívfájdalom, de természetesen csakis a pánikbetegségre fogták - 3-4 éve nem járok sehova - a bolt kivételével, fát vágok, néma csendben hallgatom a veszekedéseket. Mindemellett 3 porckorongsérvem van a gerincem alsó szakaszában 3 éve, lumbágó 14 éves korom óta, isiász 10-12 éve.
Ám ez a bal oldali fájdalmak soha nem jelentkeztek egy veszekedésnél sem. 1 órás sírógörcs után kezdődött és azóta csak alvás közben nem érzem.
Nem tudom, mit tegyek, hova menjek, 33 éves vagyok. Kardiológia? Szívterheléses EKG? 42 kg vagyok, 150 cm, leányom 14 éves, 56 kg, 145 cm.
Segítsen, kérem!

| szorongás, stressz
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2013 ;18(decemberi)   InforMed

Válasz:  Biztosan nem könnyű az élete, jogos a szorongás, de azért egy EKG-ra elmehetne a háziorvosához, bár valóban nem hiszem, hogy a szíve lenne a beteg.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2013-12-16 03:18:43
| szorongás, stressz
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop