Mellkasi fájdalom

Kérdés:  Szombat óta nagyon fáj az egész mellkasom, nagyon erős nyomást érzek rajta, mintha be akarna szakadni. Van, hogy percekig fáj, aztán jobb pár percre, de van, hogy hosszabb ideig is akár. Viszont amikor fekszem, akkor állandó a fájdalom, valamint, hogy ha fordulok, támaszkodok, karomat mozdítom akkor is fáj. Legrosszabb fordulásnál, támaszkodásnál, fekvésnél, és a fekvésen belül is akkor, amikor próbálok ledőlni, valamint felkelni/felülni az ágyból.
Talán lehet köze hozzá annak, hogy a szombati napon, amikor ez az egész elkezdődött, előtte 2 nappal egy focimeccsen nagyon megütöttem a bordámat? Ami nem fáj már, aznap fájt csak, de akkor nagyon, egész nap nehezen kaptam levegőt, és alig tudtam abbahagyni egész nap a köhögést is. Ennek a két dolognak lehet esetleg köze egymáshoz? Vagy mi okozhatja még ezt az egészet?
Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát!

| mellkasi fájdalom, bordatörés
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2014 ;19(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Remélem, ha panaszai változatlanok, felkeresett szakembert, mert egészen biztos, hogy a leírtak a sérülésével összefüggésben vannak. Persze ha esetleg törött is egy bordája, a kíméleten és fájdalomcsillapításon kívül egyebet nem lehet tenni.

Kapcsolódó cikk: Mellkasi fájdalom rovatban olvashatók.

2014-05-08 23:29:38
| mellkasi fájdalom, bordatörés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop