Magas koleszterin csontgyógyulás alatt

Kérdés:  24 éves fiatal nő vagyok, 170 centiméter magas és 65 kilogramm körül. Körülbelül hetedik hete vagyok gipszben, ezen a héten veszik le, ha minden igaz. Október elején elmozdulás nélküli, de súlyos külső bokatörést szenvedtem, öt hétig voltam fekvőgipszben.
Időközben Fraxiparine 0,6-os injekciót kellett beadnom magamnak minden nap, erre az utóbbi két hétben allergiás tüneteket kezdtem produkálni, Cetrizint kaptam rá, mivel már csak pár nap volt hátra a kezelésből, erre enyhültek a kellemetlen tünetek. Nem akartak az utolsó napokban hatóanyagot váltani, de emellett vérvételre is be lettem utalva.
A vérképem vashiány és megnövekedett (0,68) eozinofil szint mellett számomra ijesztően magas, 7,7-es koleszterin szintet és 2,13-as triglicerid szintet mutatott, pedig a baleset előtt sportoltam is, változatosan táplálkozom, szerintem normális a testalkatom, nem volt semmilyen panaszom eddig, és értetlenül állok az eredmények előtt.
Természetesen konzultálni fogok orvossal a továbbiakról, de az Ön véleményére is kíváncsi lennék!
Köszönettel, kívánom a legjobbakat!

| koleszterin
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2014 ;19(novemberi)   InforMed

Válasz:  A koleszterin szint olyan, mint a szeme színe, genetikailag adott.-Ha valóban ennyi, akkor a jelen protokollok szerint valóban kezelést igényelne. De ha ennyire kórosan reagál az LMWH-ra (Fraxiparin), akkor, ha egyébként egészséges, legjobban tenné, ha nem foglalkozna vele.

Kapcsolódó cikkek a Koleszterin és más zsírok rovatban olvashatók.

2014-12-08 06:15:14
| koleszterin
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop