CT-eredmény

Kérdés:  Mit jelent ez a CT-eredmény: "A per os elfogyasztott folyadék a szigmabél középső szakaszáig jutott előre és szakaszosan tölti ki a vékony és vastagbelet."
Baj ez az eredmény? Kérem, adjon nekem érdemleges választ, mert nagyon félek, hogy valami komolyabb baj áll a háttérbe!
Jártam már vastagbéltükrözésen, gyomortükrözésen, utóbbinak az eredménye mérsékelten idülten lobos nyálkahártya (mit jelent ez)?
Panaszaim 1 éve kezdődtek, azóta nagyon rosszul érzem magam. Véres, nyálkás hasmenéssel indult görcsös hasfájással. Torokfájással, afta a szájban és árpa a szemen, nagyon sok gyomorsavam volt!
Azóta 12 kg-ot fogytam, enni nem tudok, mert nagyon fáj a gyomrom és a beleim is. Néha még a víztől is fáj. Tejesektől begörcsölök, azt nem is eszem. Gyakran görcsöl a hasam jobb oldala és bal oldala. A hajam markostul hullik úgy, hogy szedek D-vitamint, Kalciumot, C-vitamint, B-vitamint és Omega3-at. Jéghidegek a kezeim és gyakran ráz a hideg, szinte vacogok. Gyakran korog a belem és buborékozást és loccsanást érzek a hasamban, valamint a végbélben is korgásokat.
Jelenleg nyálkás, laza székleteim vannak kétszer egy nap, vagy székrekedésem, vagy pedig emésztetlen ételdarabokkal van tele.
Mit csináljak? Gasztroenterológustól azt a választ kaptam, minden rendben, de én tudom, hogy nincs!
Segítsen, kérem, doktornő, a kérdéseimre adjon választ?

| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(februári)   InforMed

Válasz:  A lelet így értelmezhetetlen, de panaszai miatt mindenképpen további kivizsgálás javasolt, (akár a vastagbél tükrözés megismétlése). Ennek irányát talán háziorvosával kellene megbeszélni, aki ismeri az összes eredményét. Az hogy "lobos" csupán annyit jelent, hogy gyulladt, semmi egyebet.

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2015-02-22 05:32:50
| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop