Hasmenés

Kérdés:  Péntek reggel reggeli után 20 perccel elkezdett a hasamba csavarni és mennem kellett vecere. Hígabb volt, kicsit zöldes, elég sokat görcsölt a hasam aznap, úgy, mint aki hasmenéses. 2-3 órával később ismét mentem, elég nagydarab távozott, de nem hasmenéses. A hasam egész nap remegett, hányingerem volt. Másnap ettem, az alhasam fájdogált, szombat délután nemigen esett jól a csoki, amit ettem. Hányinger volt utána. Vasárnap reggeli után 1 órával a beleim égtek, aztán elmúlt. A hasam alul és bal oldalt fájdogált meg. Hétfőn minden evés és ivás után hamar teltnek éreztem magam. A beleim fájtak. Szinte éreztem, hogy vándorol bennem a széklet.
Ma reggel ismét görcsölés, reggeli után 1 órával, kevés bogyó jött, de kicsit szeles anyaggal. A hasam görcsül, sokszor erősebben, mintha futnom kellene, de nemigen jön semmi. Sokszor van hidegrázás közben, hányingerem is, de sokszor már a pániktól.
Írogattam miket ettem, lehetséges, hogy a barack jam? Pedig ettem előtte is, vagy másabb gyümölcsleveket ittam, de az pedig meg jóval péntek előtt volt. Másra nem tudok gondolni.
Valami étel bánthatja a gyomromat, beleimet? Nem tudok enni sem, mert étvágyam nemigen van emiatt. Félek is, rettegek a hányastól. Fóbiám van, amúgy viszont székrekedéstől szenvedek, van, hogy 1 hétig sincs semmi ezért is pánikozok, a lazább széklet miatt.
Elore is koszonom, ha tud valamit tanacsolni, mi lehet a baj most?

| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(márciusi)   InforMed

Válasz:  Minden valószínűséggel egy enterális vírusfertőzése zajlik, ami diétán kívül más teendőt nem igényel. Természetesen, ha hosszabb idő elteltével se szűnik, keressen fel szakembert.

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2015-03-13 18:48:11
| nyálkás széklet, nyálka, hasmenés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop