Noradrenalin 2.

Kérdés:  Noradrenalin jeligével feltett kérdésemre adott válaszával (november 13.) kapcsolatban néhány megjegyzés:
A kezelőorvos egy szót nem mondott a gyógyszer hatásáról és mellékhatásairól, sőt ezek a mellékhatások még a betegtájékoztatóban felsoroltak között sem szerepelnek! Így elég nehéz az orvossal közösen dönteni. Másrészt, ha már választani kell, inkább választom a depressziót, mint a trombózist vagy a stroke-ot. Aki depressziós, haljon meg vidáman, érelzáródás következtében?
Sőt, a gyógyszer összetevői között még rákkeltő anyag (titán-dioxid) is szerepel, sok más gyógyszerhez hasonlóan. Hát köszönöm, ebből nem kérek!
Eddig is igyekeztem megszabadulni ettől a gyógyszertől (sajnos elég lassan megy, mert olyan függőséget okoz, hogy rosszabb, mint a kábítószer), de ezután még jobban fogok igyekezni!
Az Ön praxisában előfordult olyan beteg, aki antidepresszánstól, ill. más pszichiátriai gyógyszertől meggyógyult? Én ismerősök, betegtársak körében csak a fokozatos testi és szellemi leépülést tapasztalom.
Válaszát köszönöm!

| gyógyszer, gyógyszermellékhatás
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(novemberi)   InforMed

Válasz:  Az antidepresszánsok kétélű fegyverek, és sajnos gyógyulást nem lehet elérni vele, csak esetleg élhetőbbé válik az élete. Ha nem akar gyógyszeres kezelést, járjon pszichoterápiára.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszer a családban rovatban olvashatók.

2015-12-02 08:10:47
| gyógyszer, gyógyszermellékhatás

Web Design & Development Prowebshop