Pajzsmirigy szerepe a terhességben?

Kérdés:  30 hetes terhes vagyok, eddig minden rendben volt a pajzsmirigyemmel, de a legújabb eredményeim nem a legjobbak.
TSH: 1,40 ref. tartomány: 0,30-4,00
FT4: 9,6 ref. tartomány 10,0-22,0
FT3 3,5 ref tartomány: 3,5-8,1
Természetesen el fogok menni endokrinológushoz, de addig csak aggodalmaskodok. Lehet baja a babának?
Köszönöm!

| terhesség, szülés, várandósság
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2018 ;23(augusztusi)   InforMed

Válasz:  A leletei tökéletesek, sehova se menjen.

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2018-08-26 21:02:27
| terhesség, szülés, várandósság