Bal oldali fájdalom

Kérdés:  Állandó, szinte mindennapos nyomást érzek a bal oldalamon köldök magasságától kicsit feljebb, a bordaív alatt. Emésztési problémáim rendszeresek, heti több alkalommal is összefüggéstelenül van hasmenésem, ilyenkor érzek egy belenyilallást ebbe a bal oldali pontba és akkor futnom kell, de mikor már teljesen kiadtam magamból mindent, még mindig megmarad a tompa fájdalom, elég zavaró, de jól viselem. A tompa fájdalom, mint írtam, állandó.
Visszatekintve, 2010 januárjában volt egy laparoscopiás műtétem, petefészekcisztát távolítottak el a bal oldalról, gondoltam én összenövésre, de a hasmenéssel meg nem tudom összehozni. Jártam orvosnál,-háziorvosnál, de sokra nem mentünk csak hogy menjek el vastagbéltükrözésre, amit 24 évesen nem szívesen szeretném, hogy elvégezzenek rajtam, és ehhez lehet,hogy nem szabadna, de kicsit ragaszkodok is.
Mindennap van egyébként rendszeresen normál széklet, a hasmenés napközben tör rám. A nagy problémám, hogy senki nem mond igazából semmit sem, hogy mi lehet az oka, csak a tükrözést javasolják.
Más okból el kellett mennem endokrinológushoz, ő sem mondott semmit sem, pedig rákérdeztem, nőgyógyászhoz is járok rendszeresen, ő sem adott választ még arra sem, esetleg lehet-e ott összenövés?
Kíváncsian várom a véleményét!

| hasi panaszok
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2013 ;18(decemberi)   InforMed

Válasz:  Ha ismeretlen hasi panasza van, akkor jómagam is a gasztroenterológiai kivizsgálást javaslom, aminek a tükrözés is része lehet. Azt is okkal feltételezheti, hogy a laparoszkópia után összenövések alakulhattak ki, de természetesen millió egyéb oka is lehet panaszának, ami akár szorongás is lehet.

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2014-01-10 01:09:16
| hasi panaszok
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop