Ciszta, alacsony fvs szám

Kérdés:  Február közepén voltam a háziorvosnál, mert a jobb hónaljban találtam egy gyulladásra utaló duzzanatot, azt mondta, verejtékmirigy-gyulladás és a biztonság kedvéért elküldött vérvételre, ahol kiderült, hogy alacsony a neutrofil fehérvérsejtek száma (?) (a neut. szám 0,8 G/l, a többinél nincs gond). Elküldött a hematológiára is, ma kérek időpontot. Viszont pénteken kaptam meg a nőgyógyászati eredményt is, ami P2 és HPV fertőzés gyanút írt. Emellett a nőgyógyászom a bal petefészekben egy cisztára utaló hólyagot is talált és 2 hónap múlva visszarendelt.
Mit jelentenek ezek számomra, én nem igazán értek az orvostudományhoz. A jobb mellemben találtam egy pici csomót a mellbimbóhoz közel, azt olvastam, hogy a ciszta miatt megnő az ösztrogén termelés, és ennek hatására lehet csomó. Most a napokban várom a vérzésemet. Nálam lehet erről szó? Lehet összefüggés közöttük?
Kérem őszinte válaszát, amit előre is köszönök!

emlő, ciszta, emlÅ‘ | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2010 ;15(márciusi)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Véleményem szerint a normális hormonális ciklussal függnek össze az észleltek, a kis csomó a mellben is. A hónalji pedig az izzadással, dezodor használattal, esetleg egyéb szőrtelenítő praktikákkal. A fehérvérsejt száma konkréten mennyi? Ezt ugyanis nem írja!

Kapcsolódó cikkek az Emlőbetegségek, ciszták, csomók rovatban olvashatók.

2010-04-10 23:49:20
| emlő, ciszta
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop